DSCF0824Supărare mare pe Dumitru Beianu, fost președinte al CJ Giurgiu, actualmente administrator public al județului. Îl acuză, de câte ori are ocazia (și, slavă cerului, are destule ocazii, la aproape fiecare conferință de presă a partidului pe care îl reprezintă – PNL) pe primarul Nicolae Barbu de faptul că „tinerii și oamenii nevoiași din Giurgiu o duc rău din punct de vedere al locuințelor, pentru că municipalitatea a avut grijă să înstrăineze terenurile municipalității”. Ce uită, se pare, Beianu, este faptul că, în cei doi ani de când la primărie se află Nicolae Barbu, au fost „înstrăinate”, fie prin concesiune, fie prin vânzare, puțin peste 57.000 mp. Mai concret, în cei doi ani de mandat ai social-democratului, au fost concesionați 55.464 mp, și au fost vânduți 1927 mp.

Ce uită Beianu, în schimb, este faptul că, în anii „de glorie” ai liberalului Lucian Iliescu, au fost aprobați, pentru concesionare sau vânzare, cu UNANIMITATE DE VOTURI, nici mai mult, nici mai puțin decât 1.935.256 mp, respectiv 551.490 mp. Datele cu pricina sunt informații publice, ce pot fi oricând verificate la Serviciul Patrimoniu din cadrul Primăriei Giurgiu, asta în cazul în care Dumitru Beianu sau Vasile Mustățea nu ar ști unde să ceară informațiile.

Așadar, cam tot ce însemna teren aflat în domeniul privat al municipiului a fost înstrăinat în anii de grație 2004-2011. În aceste condiții, liberalii se mai agață de niște „gogorițe” menite să deruteze electoratul, cu toate că, în principal, vinovații sunt chiar în ograda lor.

O.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.