barbu 2„Aş vrea să-i asigur pe cetăţeni că şi aceste repartiţii vor fi supercorecte!”, a spus primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, în conferinţă de presă, referindu-se la noile blocuri ANL din apropierea portului (şi amintind, astfel, de repartiţiile de la Steaua Dunării, din debutul mandatului său).

El a anunţat că acestea vor fi gata la finalul lunii octombrie, fiind vorba despre 120 de locuinţe ale căror chei le vor primi tot atâţia tineri giurgiuveni.

Sunt 24 de apartamente cu 2 camere şi 94 de garsoniere, iar 3 dintre apartamente sunt destinate persoanelor cu handicap.

„De azi începând (miercuri, 20 august, n.r.), doritorii au la dispoziţie o lună şi 10 zile ca să îşi verifice dosarele depuse la Serviciul Patrimoniu, să actualizeze toate actele necesare, să completeze dosarul, dacă este cazul. Din 15 octombrie, începem ierarhizarea”, a zis Barbu, precizând că atribuirea apartamentului se va face exclusiv în funcţie de punctaj. Vechimea depunerii dosarului va cântări cel mai greu la ierarhizarea cu pricina, iar Barbu a amintit faptul că din comisia de evaluare vor face parte directori din Primărie, consilieri locali şi cei doi viceprimari.

„Să nu existe nici cea mai mică tentativă de influenţă, pe modelul <eu îl cunosc pe unul sau pe altul şi poate-poate>! Să îşi păstreze banii, altfel rămân şi fără ei şi fără apartament! Garantez că repartiţiile se vor face corect!”, a dat asigurări Nicolae Barbu.

Altfel, el a reamintit faptul că sunt în desfăşurare verificări la vechile dosare, repartiţii(de pe vremea lui Lucian Iliescu) şi, bineînţeles, la apartamentele cu pricina, Barbu precizând că, în cel puţin un caz, au fost descoperite probleme.

C.S.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.