poza-iCertitudine! Candidatul partidului de casă al lui Băsescu, Partidul Mișcarea Populară, este, de astăzi, favorita președintelui, Elena Udrea. Asta după ce, timp de aproape trei săptămâni, Cristian Diaconescu s-a văzut „pe cai mari”, și deja se visa în Palatul Cotroceni, deși campania electorală nici măcar nu începuse.

Acum, inclusiv liderii din teritoriu ai PMP sunt puși într-o situație ingrată: după ce l-au plimbat, ca pe sfintele moaște, prin Piața Centrală pe cel care era numit „candidatul dreptei, cel menit să facă zob concurența”, pe Cristian Diaconescu, după ce l-au aplaudat la scena (Ateneului „Nicolae Bălănescu”) deschisă și i-au urat „succesuri” în campanie, cei din conducerea filialei giurgiuvene a partidului-fundație și-au descoperit, subit, latura feminină. Sau feministă. Deși cu declarații cu tente misogine – până acum – liderii PMP se vor vedea siliți să susțină o femeie în campania electorală. O femeie care, cu circa trei  luni în urmă, le trăgea „clapa” pemepiștilor giurgiuveni, cu o vizită anunțată…dar nefăcută.

Votul pentru Elena Udrea de astăzi, din cadrul ședinței Comitetului Executiv Național, se conturează într-o nouă victorie pentru Traian Băsescu, într-o speranță, cel puțin, în continuitatea ideilor sale, cunoscut fiind faptul că Udrea este un produs „made by Băse”. De acum, se poate spune că PMP nu a schimbat foaia, ci maimuța! Urmează să vedem, de acum, alte poze!

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.