Traseism-politicUnirea dintre PNL și PD-L nu a fost de prea bun augur pentru „politicienii” de dreapta din cele două formațiuni politice, dar, în special, pentru cei din PNL. Excepție nu a făcut nici organizația din Giurgiu partidului amintit, care, mai de voie, mai de nevoie, a început „exportul” de politicieni. După Petcu Toma, Ionel Muscalu și Viorel Teodorescu, plecați spre alte partide (primii doi „unși” chiar lideri ai partidului înființat de Călin Popescu Tăriceanu, iar ultimul auto-numit președinte al UNPR Giurgiu).

Pe de altă parte, pe surse, am aflat că, nemulțumit de „atenția” de care se bucură în noua formațiune politică dirijată de Vasile Mustățea, un PNL contopit cu PDL,  Dumitru Beianu ar cam vrea să se întoarcă la formațiunea politică ce i-a salvat, cu doi ani în urmă, cariera: Partidul Social Democrat. De fapt, Beianu nu mai este băgat în seamă de nimeni, iar Mustățea i-ar fi spus, la una dintre ședințele în care Dumitru Beianu s-ar fi plâns că este „exilat” din punct de vedere politic: „Nu-ți convine, fă-ți bagajele și pleacă!”

Dacă ar pleca și Beianu din PNL-ul giurgiuvean, Mustățea ar rămâne, cu adevărat, singurel. Co-președintele de la PDL este ca și inexistent, implicarea partidului condus – până de curând – de Gheorghe Ștefan fiind nulă în politica giurgiuveană, iar deciziile „de marcă” la noua struțo-cămilă sunt luate, ca și până în prezent, de Mustățea. Cum numele mari sunt, deja, o parte plecate, și alții își pregătesc „transferurile”, sunt șanse ca în podul organizației PNL Giurgiu să înceapă să cânte, cât de curând, cucuveaua!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.