interpretarerezLa inițiativa profesorului doctor chirurg Sikmet Fatih Agalar, unul dintre cei mai renumiți chirurgi de la Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia, joi, 14 și vineri, 15 august, la sala mare a Ateneului „Nicolae Bălănescu” va avea loc un simpozion cu tema „Sănătate pentru toți”. Evenimentul este organizat de Asociația Bolnavilor de Cancer și Hepatită Giurgiu, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Giurgiu, ultimele două punând la dispoziție sala.

„Avem onoarea de a-i avea la Giurgiu pe câțiva dintre medicii renumiți din Turcia, un chirurg, un cardiolog și un oncolog, care vor acorda și asistență medicală, în sensul că vor interpreta gratuit investigațiile medicale cu care se prezintă giurgiuvenii. Deja s-a epuizat numărul de programări, semn că cetățenii sunt interesați și de o altă opinie”, a precizat reprezentanta ABCH Giurgiu, Mirela Delea.

Odată cu interpretarea gratuită a investigațiilor medicale, cei trei medici turci vor susține și un seminar, la care intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.