DSCF0824Ori de câte ori are ocazia, Dumitru Beianu, transformat, peste noapte, într-un fel de portavoce a lui Vasile Mustățea, în sensul că repetă, aproape cuvânt cu cuvânt, ce îi indică „to`arșul” președinte, aduce în discuție „problema arzătoare” a terenurilor de pe raza municipiului Giurgiu. Și, cum apare câte o campanie electorală, cum…Hop! și nea Beni cu marotele: terenurile din Giurgiu și Casa Tineretului!

La fel a făcut și la ultima conferință de presă a liberalilor, când, acuzându-l  pe primarul Nicolae Barbu că „municipalitatea a vândut și a concesionat toate terenurile din oraș, iar acum găsește greu terenurile pentru a construi locuințe pentru oamenii amărâți din oraș!”, a scos la iveală prima marotă electorală.

Ceea ce uită, se pare, Dumitru Beianu, este tocmai faptul că terenurile au fost înstrăinate cu…un mandat în urmă, adică pe vremea lui Lucian Iliescu. E drept, de la Consiliul Județean, pe care îl „păstorea” pe atunci, nu avea de unde să știe, dar la fiecare ședință ordinară de consiliu local erau, pe ordinea de zi, cel puțin jumătate dintre proiecte cu privire la concesionare sau la vânzare de terenuri, de diferite suprafețe.

E adevărat, gura păcătosului adevăr grăiește, în sensul că da, acum conducerea municipalității trebuie să facă adevărate artificii pentru a găsi soluții menite să asigure un număr de locuințe sociale. Oare să fi uitat atât de repede Dumitru Beianu cum se „alocau” terenurile în perioada Iliescu? Dacă da, îl rugăm să dea puțin timpul înapoi, și va realiza că, de fapt, municipiul a fost vândut, bucată cu bucată, în mandatul 2004 – 2008, ceea ce a mai rămas nevândut dându-se, tot cu „dedicații”, în majoritatea cazurilor, în mandatul 2008 – 2012!

Acum, așteptăm momentul în care același Dumitru Beianu va scoate „de la naftalină” o altă marotă electorală care îi aparține: Casa Tineretului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.