image086Visător din fire, politician de colțul străzii, speriat de posibilitatea ruperii scaunului pe care – vremelnic – s-a cocoțat, în Parlamentul României, ajuns pe funcție tras de „locomotiva” PNL-ului, Lucian Iliescu, deputățelul Viorel Teodorescu, cunoscut printre cei care – mai – învârt frâiele politicii ca „preșulețul președinților din PNL”, s-a aciuit pe lângă UNPR Giurgiu. Asta după ce s-a văzut exclus din mai toate forurile de conducere ale struțo-cămilei PNL-PDL, dar și din rândurile proaspăt înființatului Partid Liberal Reformator, partid pe la care a trecut…vreo trei zile!

În cazul ăsta, ce și-a spus, în mustață, Teodorescu? Dă bine dacă mă prezint, în fața tuturor, ca fiind nici mai mult, nici mai puțin, decât președinte de partid…Și, cum pe la mai toate partidele funcțiile erau ocupate de oameni capabili, s-a retras către UNPR, unde a crezut el că nu există lider, s-a și autoînscăunat „președinte”. După modelul unui alt parlamentar, care, luat de valul puterii, s-a autonumit președinte al organizației municipale a PD-L-ului, în speranța că va ajunge chiar primar de municipiu. Ați ghicit, e vorba de nimeni altul decât fostul senator, Cezar Măgureanu.

Acesta din urmă și-a luat o mare țeapă atunci. Și, din sursele noastre, se pare că o țeapă la fel de mare, dacă nu chiar mai cruntă, și-o va încasa și Teodorescu. Deși se autointitulează președinte al UNPR (n.r. – apropo, don Viorel, președintele RECUNOSCUT al organizației județene UNPR este CĂTĂLIN LUPU), Teodorescu joacă la mai multe capete. Și își dorește mult mai mult decât postul de deputat. Tot sursele noastre ne-au informat că, mai nou, aproape zilnic, braț la braț cu Vasile Mustățea, bate drumurile Bucureștiului, în dorința nebună (și prostească) de a deveni….prefect de Giurgiu! Doar că Teodorescu nu realizează că este doar un simplu pion, pe care nimeni nu îl bagă în seamă, ci care se bagă, singur, în seamă. Tabla de șah a politicii așa-zișilor liberali giurgiuveni (făcută, de Mustățea și ai lui, după ureche, pe corzi de țambal), e mult prea periculoasă pentru indivizi de teapa deputatului Teodorescu.

Până una – alta, bine ar fi ca Teodorescu să nu uite cine este, ce „bube” penale are în cap, bube care încă nu au fost luate la „vindecat” de procurorii anticorupție (contracte cu statul, primite cu dedicație de la liderii politici ai căror pantofi i-a lustruit cum se cuvine, și nu cu creme de ghete) și, mai ales, să încerce să nu mai mintă cu atâta nerușinare pe unde merge! Minciuna are picioare scurte, iar căderile de pe ghiulea ale lui Munchausen (în care s-a transformat deputatul nostru), sunt dureroase! Cât despre funcția de „președinte” de partid, ar fi cazul să renunțe la ea, pentru că e o altă minciună! Iar scaunul de prefect…va rămâne, garantat, doar un vis pentru Viorel Teodorescu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.