Barbu-Nicolae-primarCa urmare a demarării „marii asfaltări” în municipiu, primarul Nicolae Barbu a anunțat că, începând de luni, timp de două săptămâni, porțiunea de șosea cuprinsă între Spitalul Județean și Primărie. „Dacă la trotuare putem lucra și pe vreme ceva mai nefavorabilă, nu același lucru îl putem face în privința asfaltării. Trebuie reabilitată toată zona, avem fondurile europene care ne permit efectuarea acestor lucrări, așa că vom încerca să nu creem un disconfort prea mare pentru conducătorii auto”, a declarat primarul municipiului într-o recentă conferință de presă.

Excepție de la restricțiile de circulație vor face doar autovehiculele salvării și cele care trebuie să intervină de urgență în zonă.

Valoarea totală a proiectului se apropie de 1,3 milioane de euro, lucrările de pe tronsonul Spital-Primărie fiind prima etapă. O a doua etapă urmează a fi demarată la după ce se termină cu cele câteva sute de metri ai șoselei București, și va cuprinde tronsonul de la Primărie până la Romarta.

Firma câștigătoare a licitației pentru aceste lucrări este Hidro Olt, „o firmă cu referințe serioase, cu lucrări finalizate în termen”, după cum declara edilul municipiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.