dobre-psdPentru că a pus interesul cetățenilor din orașul pe care îl păstorește mai presus de interesele politice ale liderului județului , acum primarul din Mihăilești, Mihai Dobre, este amenințat, la fel ca și alți colegi de ai săi, cu excluderea din partid, de către Vasile Mustățea. Acesta din urmă declara, la o recentă conferință de presă a partidului pe care îl conduce, că va pune în discuție excluderea lui Dobre și a consilierilor locali care continuă să susțină PSD-ul și proiectele acestuia în consiliul local din Mihăilești.

„Primarii au fost, în mare parte, șantajați, și de aceea s-au îndreptat către PSD, dar nu același este cazul și lui Dobre. El e genul care sare din partid în partid, în ultimii trei ani a fost la trei formațiuni politice diferite! Știu sigur cine și cu ce a fost șantajat, dar nu am încă acceptul lor de a face aceste informații publice! Dar când îl voi obține, voi veni în fața dumneavoastră, a presei, și vă voi spune”, a declarat Vasile Mustățea.

Mai mult, deși primarii și documentele spun altceva, președintele Consiliului Județean susține că toți cei care l-au „părăsit” au fost nevoiți să suporte abuzuri legate de modificările survenite în Ordonanța 28, prin care Ministerul Dezvoltării alocă sumele necesare investițiilor direct către primării, fără ca aceste sume să mai treacă pe la Consiliul Județean.

O mare problemă pentru Mustățea, care nu își mai poate folosi pixul așa cum vrea. În fapt, problema președintelui CJ este alta: Mihai Dobre este un lider al edililor din zona centrală și de nord a județului, și, prin plecarea sa către PSD, un important procent de voturi sunt pierdute pentru partidul pe care îl conduce. Ba, Vasile Mustățea nu se sfiește să recunoască, fie și indirect, faptul că amenință, șantajează și chiar minte primarii pe care îi așteaptă la sânul său ca pe niște fii rătăcitori: „Dacă vin la Master Planul meu, le promit că vor primi toți banii odată, dacă rămân la mâna lui Bădălău, își vor termina investițiile peste cel puțin cincizeci de ani!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.