mustatea-speriatSusținerea, în continuare, de către primarii liberali a proiectului USL, implicit a lui Victor Ponta în alegerile prezidențiale din această toamnă, nu a rămas fără ecou în biroul lui Mustățea. Din 36 de primari, câți înregistra PNL-ul în iunie 2012, acum cu greu mai poate fi vorba de cinci. Și aceia, ținuți cu forța!

Într-o recentă conferință de presă a PNL-ului giurgiuvean, președintele organizației și, totodată, al Consiliului Județean, s-a făcut foc și pară la adresa primarilor „trădători”, cum îi numește el.

„Vom face o analiză serioasă a fiecărui primar și a consilierilor liberali care au anunțat că susțin PSD-ul, și vom vedea, în funcție de rezultate și de comportamentul avut de fiecare în parte, ce măsuri vom lua. Probabil vom ajunge la excluderi, dar nu îmi doresc, totuși, așa ceva”, a declarat Mustățea.

Pe de altă parte, acesta susținea, în aceeași conferință de presă, că primarii care vor reveni, precum fiul rătăcitor, la sânul său, vor fi iertați. Pe surse, în schimb, am aflat că Vasile Mustățea șantajează primarii și consilierii locali – susținători ai PSD – cu sume extrem de mici ce le vor fi alocate la rectificările viitoare, cu blocarea anumitor proiecte sau chiar cu excluderea din partid, fără drept de apărare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.