PRIORITATIdCă pe Vasile Mustățea nu îl interesează sub nicio formă viața cetățenilor din județ, nu mai este, de multă vreme, o noutate. La fel și prioritățile, pentru el, sunt total anapoda față de cum ar trebui să fie.

Și, cum gura păcătosului adevăr grăiește întotdeauna, și „eroul” nostru principal și-a dat în petec la ultima ședință de consiliu județean. Vasile Mustățea afirma că, pentru el, prioritățile în acest județ sunt…trei, în ordine: DGASPC-ul, secția de neurologie de la Spitalul județean și Teatrul „Tudor Vianu”.

Altfel spus, pe primul loc „tronează” direcția condusă de „pupila” sa, o direcție mamut, macrofagă în ale fondurilor de la bugetul județului, o direcție care a produs numai probleme în ultima perioadă.

Pe locul doi, la mică distanță, secția de neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă, o secţie care, într-adevăr, are nevoie de reparații. Dar de reparații și dotări au nevoie și alte secții din spital, ca să nu mai pomenim aici de lipsa acută de medici specialiști, care să asigure, cu adevărat, necesarul pentru unitatea sanitară. Dar, deh, după o anumită vârstă, când nu știi ce te poate paște, îți asiguri…viitorul.

Și, abia pe ultimul loc, cultura. De fapt, ce nevoie are giurgiuveanul de cultură? Un om incult, needucat, pentru care valorile se numesc maneliștii la modă, e mult mai ușor de condus, de păcălit în campaniile electorale. Și de uitat.

Altfel spus, pentru Vasile Mustățea prioritățile sunt, deja, clare. Rămâne de văzut și dacă acestea se vor mai schimba, vreodată. Greu de crezut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.