DSCF0623Replica dată de Virginia Velican, într-o publicație on-line giurgiuveană, nu a rămas fără răspuns din partea celui acuzat, primarul comunei Prundu, Cătălin Corbea. Replica acesteia venea după apariția, în giurgiu-net.ro, a unui material ce a avut la bază informații făcute publice de postul de televiziune Antena 3.

„Asistăm la ieșirea în presă a unei alte piese de pe tabla de șah a liderului PMP, Marin Anton, după ieșirile pieselor mai puțin importante, pioni sau nebuni (Ion Lupu, Ionel Dinu, și alți câțiva oameni manipulați ușor de el). Mai nou, Anton și-a scos la înaintare…regina, adică pe Virginia Velican. Bănuiesc că toată lumea – care cunoaște tandemul Anton-Velican – știe că aceasta din urmă nu ascultă decât de Marin Anton. De asemenea, țin să precizez că toate lucrurile care au fost scrise despre mine sunt total false. Nu pot să cred că cineva și-ar putea imagina că un primar, Cătălin Corbea sau oricare ar fi el, să dea dispoziții directoarei de la Finanțe. Este cunoscut faptul că Virginia Velican a fost „unsă” director la Finanțele Publice din Giurgiu – după ce condusese aceeași instituție în Ilfov, sub „oblăduirea” tot a lui Anton – de cel care a devenit, la acea vreme, liderul PD-L Giurgiu, Marin Anton. Este binecunoscut și faptul că a fost și este susținută de acesta, și lucrul acesta poate fi confirmat de toți cei care au avut de a face cu cei doi”.

În replica dată de Virginia Velican, apar și o serie de fraze care pot fi lesne „traduse” ca fiind amenințări. Despre acestea, primarul din Prundu a declarat:

„Legat de amenințările pe care aceasta le face, am siguranța că vor fi urmate de multe reclamații, de controale, dar…m-am obișnuit cu acest tip de a acționa. Tehnica lui Marin Anton nu îmi este străină, recurge des, prin interpuși, la amenințări și reclamații, mai ales că știu că nu scoate castanele fierbinți cu mâna lui, ci cu a celor din jurul lui. Dar am convingerea că, mai devreme sau mai târziu, această caracatiță construită de Marin Anton la Giurgiu va fi deconspirată în totalitate și va fi anihilată”, a mai precizat Cătălin Corbea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.