DSCF0632Liderul PMP, Marin Anton, l-a acuzat, în cadrul unei recente conferințe de presă, pe primarul comunei Prundu, Cătălin Corbea, de faptul că ar vrea să îl înșele (și chiar că l-a și înșelat) în privința afacerii pe care cei doi au patronat-o împreună până acum doi ani.

Referindu-se la acest aspect, edilul din Prundu ne-a declarat: „Nu cred că Anton este în măsură să facă asemenea afirmații, mai cu seamă că el a venit într-un parteneriat deja construit de mine și familia mea. Timp de 16 ani, cât am condus împreună (și am împărțit, în mod egal, profitul), nu și-a arătat niciodată adevărata față. Divergențele între noi doi au început de acum circa doi ani, când am decis să pun puțină distanță între noi, deoarece practicile sale nu erau agreate de mine”.

TotAgro, firma de care este legat numele celor doi, este, de fapt, afacerea familiei Corbea. „La momentul în care s-a alăturat Marin Anton, eu și familia mea dețineam deja o afacere, avem terenuri luate în arendă de la fostul IAS Prundu (am lucrat acolo ca inginer hidroconstrucții), era vorba de peste trei sute de hectare pe care le lucram cu utilajele proprii. În timp, suprafața a ajuns aproape să se dubleze, la fel și profitul. Marin Anton venea doar atunci când trebuia să încaseze partea lui de profit, în rest…numai la evenimente mai călca prin comună.  Afacerea familiei mai însemna un depozit de materiale de construcții, un magazin de piese și anvelope, deci nu Marin Anton este cel care a pus bazele afacerilor mele. Am început să fac agricultură încă de la terminarea facultății, când, împreună cu soția mea, am hotărât că asta este ceea ce vrem, ce știm și ce putem face”, a mai spus Cătălin Corbea.

Marele regret al primarului din Prundu este că a avut încredere în oameni de teapa lui Anton, că l-a lăsat (până când justiția va decide fiecare cu ce rămâne) să administreze firma TotAgro, și se teme, după cum el însuși declara, de faptul că societatea comercială va avea același destin ca și Tofan, Danubiana, RAFO și celelalte societăți care au mai fost, în timp, în administrarea familiei Anton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.