DSCF0639Un giurgiuvean de circa 32 de ani, Marius, a amenințat, duminică seara, că se aruncă de pe acoperișul Primăriei Municipiului Giurgiu. Acesta locuiește în cartierul Istru, într-unul dintre blocurile care – anunța recent edilul șef al municipiului – urmează a fi evacuate pentru a se reconstrui alte locuințe, mult mai decente.

„Totul a pornit de la copilul meu, de 11 ani, care a fost luat de niște vecini, și trimis să cerșească, să facă rost de bani pentru drogurile lor. Ei, vecinul și cea care trăiește cu el, se droghează, și ei mi-au luat copilul. Când a venit cumnatul meu acasă (n.r. – Marius), nu l-a găsit pe băiat, și atunci s-a dus la vecinul ăsta. Ăla i-a zis că băiatul s-a dus singur la cerșit, că nu l-a trimis nimeni. S-au luat la bătaie, am chemat poliția prin 112, și jandarmii l-au bătut pe cumnatul meu și i-au dat amendă zece milioane”, a declarat cumnata celui care amenința cu sinuciderea.

Modalitatea de a ajunge pe clădirea Primăriei a fost una cel puțin bizară: s-a cățărat pe unul dintre burlanele pentru scurgerea apei de ploaie de pe acoperiș. Sus, pe clădire, s-a crestat pe ambele mâini cu o lamă, și, timp de circa 45 de minute, a ținut în șah toate forțele de ordine venite să îl convingă să renunțe la protest. Cei care l-au determinat pe Marius să coboare de pe clădirea Primăriei au fost membrii familiei, iar acesta a refuzat ajutorul echipajului SMURD venit la fața locului.

Turbulentul a fost preluat de o mașină a Poliției și, împreună cu membrii familiei, au fost duși la sediul Poliției Municipale pentru declarații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.