DSCF0623Despre disputa care i-a avut drept protagoniști pe primarul comunei Prundu, Cătălin Corbea, și pe fostul său contracandidat la Primărie, Ion Lupu, s-a tot vorbit în ultima perioadă.

Referindu-se la scandalul în care a fost implicat, primarul Cătălin Corbea ne-a declarat: „Rădăcinile acestei dispute sunt în ziua alegerilor pentru Parlamentul European, când Lupu Ion, împreună cu Ionel Dinu, dirijați de Marin Anton, au venit de cel puțin 10 ori în secția de votare, cu intenția clară de a bloca procesul de vot. Toate problemele au debutat de la afacerea pe care o am împreună cu Marin Anton, o afacere de multe milioane de euro, și pe care am pus-o pe picioare de unul singur, liderul PMP venind ulterior ca asociat al meu. Țin să precizez, încă o dată, că nu a fost vorba de niciun fel de agresiune la adresa lui Ion Lupu”, a precizat Cătălin Corbea.

O altă acuzație desființată de primarul din Prundu se referă la acuzațiile aduse de două persoane din comună, care îl acuzau pe primar de faptul că își șantajează cetățenii cu diverse documente pe care aceștia le solicită, primarul Cătălin Corbea a declarat: „Referitor la persoanele care au ieșit în conferință de presă, alături de Marin Anton, și au spus că nu le-am ajutat cu documentele de care aveau nevoie, vă pot spune că adeverința pentru documentul de identitate îi fusese eliberată chiar în acea dimineață, iar doamna care se plângea că nu îi eliberez un document pentru extinderea unui proiect, vreau să vă informez că dumneaei a depus o declarație falsă, pentru extinderea proiectului, ceea ce i-a adus, de la sine, sistarea eliberării documentelor”.

În concluzie, a mai spus primarul comunei Prundu, tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă este o răzbunare a lui Marin Anton, care vrea, cu orice preț, să se răzbune pe faptul că cei doi nu mai sunt asociați.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.