semnul-intrebariiValuri multe vor mai fi făcute după ședința de consiliu local de astăzi, când consilierul PP-DD Marius Stanciu și-a pierdut mandatul. La scurt timp de la finalul ședinței, surse demne de încredere ne-au contactat pentru a ne devoala numele celor care au „trădat” linia trasată de președintele CJ, Vasile Mustățea.

Numele celor doi care au făcut, totuși, diferența: Marian Măroiu și Elena Dinu, ambii sosiți în PNL ca urmare a unor dispute avute cu liderii formațiunilor politice din care au făcut parte sau aduși, pur și simplu, de rude.

De ce și-ar fi trădat cei doi liderul? Simplu: Marian Măroiu are interese directe legate de piața de legume de pe strada Tineretului, iar Elena Dinu a ascultat, cuminte, de ruda care a adus-o în PNL , rudă care, alături de alți liberali giurgiuveni, nu și-l mai dorește pe Mustățea pe scaunul de președinte de partid, chiar de președinte al Consiliului Județean. Dovada că Măroiu s-ar fi întors la sentimente mai „blânde” față de primarul Nicolae Barbu este vizita pe care acesta a făcut-o, imediat după ședință, împreună cu administratorul public al municipiului, Emil Vucă, în biroul edilului. Cât despre Elena Dinu…ea este singura care nu a acceptat să își fotografieze votul, pentru ca mai apoi să trimită dovada la unul dintre cei mai vechi consilieri liberali.

„Se va vedea clar cu ce forțe mai stă alături Mustățea după ce toți oamenii lui Teodorescu își vor anunța, public, trecerea în barca lui Tăriceanu, alături de care este acum deputatul giurgiuvean. În acel moment, vom discuta despre o adevărată majoritate în favoarea primarului Nicolae Barbu”, a mai declarat sursa noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.