DSCF0566Dacă până acum, trio-ul format din ppdd-iștii  Marius Stanciu, Ilie Clement și Florian Velicu vota cot la cot cu liberalii, asigurându-le, de cele mai multe ori, majoritatea acestora în Consiliul Local, lucrurile s-au schimbat „puțin” ca urmare a ședinței ordinare de astăzi, 9 iulie.

„Cartoful fierbinte” al ordinii de zi de azi a fost chiar primul punct, cel legat de încetarea mandatului de consilier al lui Marius Stanciu. Deși bursa pariurilor dădea ca rezultat rămânerea acestuia în rândurile consilierilor, chiar dacă fusese exclus de Biroul Național al PP-DD,  rezultatele au fost surprinzătoare: 11 la 9! Adică, 11 să plece, 9 să rămână. Voturile (deși a fost vot secret), au fost împărțite astfel: cei șapte liberali, plus Ionel Dinu  și Marius Stanciu (care avea tot interesul să rămână pe funcție), au votat pentru rămânerea în consiliu a „împricinatului”. Votanții pentru ca Stanciu să își părăsească scaunul de ales local au fost, in corpore, pepedediștii, cei nouă care au mai rămas, și cei doi consilieri social-democrați.

Uimitor este faptul că doi dintre cei care ascultau orbește de ordinele lui Mustățea, au întors armele exact când avea acesta nevoie mai mare: Ilie Clement, care a fost proaspăt numit pe funcția de director al Centrului Județean de Conservare și Valorificare a Tradițiilor Populare Giurgiu (aflat în subordinea Consiliului Județean și, implicit, sub aripa lui Vasile Mustățea) și Florian Velicu, cel căruia i s-a tot promis un post de conducere pe la Apa Service, și pe care, tot de atâtea ori, l-a „sărit rândul”. Pentru cei doi mai importante au fost, e clar, în aceste condiții, scaunele de consilier local.

În aceste condiții, Marius Stanciu a fost pisica arătată de conducerea partidului membrilor din consiliul local, iar Mustățea s-a văzut cu buza umflată ca urmare a ședinței de azi. Cei doi, pe care miza, nu au dat vrabia din mână pe cioara de pe gard!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.