perchez_26353700_10788900UPDATE, ora 13, 50: Printre cei aduși la sediul Poliției din Giurgiu se numără și Nicușor Neagu, om de afaceri, fost candidat la Primărie (atât în anul 2012, cât și în 2008) în comuna Vărăști, actualmente consilier local în comună.

În această dimineaţă poliţişti din cadrul I.P.J. Giurgiu – Serviciul de Investigare a Fraudelor, Secţia nr. 2 de Poliţie Rurală şi Serviciul de Acţiuni Speciale efectuează şase percheziţii pe raza de competenţă a Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Comana din judeţul Giurgiu şi una în municipiul Bucureşti, la domiciliile unor administratori de societăţi comerciale ce au ca obiect de activitate comercializarea de legume şi fructe.

În perioada 2008 – 2014 reprezentanţii a şase societăţi comerciale au efectuat achiziţii fictive de legume şi fructe, creând un prejudiciu la bugetul de stat de aproximativ 1.500.000 euro.

Cinci persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu pentru audieri, acestea fiind cercetate pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.