baron-munchausenCu ceva timp în urmă, vicepreședintele Consiliului Județean, Cristian Marciu, și senatorul social-democrat Niculae Bădălău, au demarat un proiect de sprijinire a tuturor primarilor din județ, care le solicită ajutorul, pentru derularea mai multor proiecte ce au în vedere îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din mediul rural.

Disperat de faptul că tot mai mulți primari îi întorc spatele, Mustățea a lansat în spațiul politic (și public) un zvon conform căruia primarii care au susținut PSD în alegerile europarlamentare ar fi fost, apoi, uitați de cei doi politicieni. Argumentul „forte” al lui Mustățea era, de fapt, că o serie de primării nu au intrat pe primul ordin de ministru privind finanțarea, președintele Consiliului Județean „omițând” să le spună, de fapt, primarilor cu pricina că, de fapt, acela era doar un prim calup, realizat după criteriul „primul venit, primul servit”, și că nu au existat alte impedimente în alocarea de fonduri.

„Comportamentul conducerii Consiliului Județean lasă de dorit”,a spus Cristian Marciu într-o recentă conferință de presă a social-democraților giurgiuveni. „Și aici mă refer la ordinul de ministru pentru lucrări în continuare. E adevărat, un număr de zece proiecte urmează să intre pe un al doilea ordin, și îi asigur pe primarii care sunt în această situație că nu i-a scos nimeni, de pe nicio listă. Îi avertizez pe „colegii” liberali, că nu este frumos comportamentul pe care îl au. Mai bine i-ar ajuta pe primari, să facă proiecte, nu să îi învrăjbească! Îl informez pe domnul Mustățea că azi (n.r. joi, 3 iulie), am mai depus la Ministerul Dezvoltării documentația pentru finanțarea a încă patru proiecte. E păcat să nu ajutăm oamenii din județ, și nu ne lăsăm până nu vedem proiectele puse în aplicare”, a mai declarat vicepreședintele CJ, Cristian Marciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.