10524868_10152479570536405_47439970_n (1)Sub denumirea generică ,, Pedalează pentru sănătate ” TSD Giurgiu inițiază o nouă acțiune menită să  reînvie  mișcarea pentru sănătate.

În cea de-a cincea ediție a acțiunii ,, Pedalează pentru sănătate” punctul de plecare va fi  în fața sediului PSD Giurgiu aflat pe strada Mircea cel Bătrân nr.28, la ora 08:45, după care se va da startul pentru traseul ales pentru aceasta acțiune: Giurgiu – Remus – Cetatea – Bălănoaia – Giurgiu.

”Pe 6 iulie vă așteaptă un traseu de 15 de km, cu condiția să aveți… condiție fizică și neapărat o bicicletă funcțională. Traseul este unul cu un grad de dificultate redus, ideal pentru plimbări de agrement pe două roți, împreună cu familia. De asemenea pe parcursul traseului se va face un popas in pădurea Bălănoaia pentru organizarea de activități sportive.De-a lungul timpului,  am realizat acţiuni prin care am readus plăcerea de a pedala pe străzile oraşului şi în împrejurimi”, a declarat  reprezentantul tinerilor social-democrați, Dragoș Udvuleanu.

Obiectivele acestei acțiuni sunt promovarea unui stil de viață sănătos, dar și protejarea mediului prin folosirea unui mijloc de deplasare nepoluant (bicicleta).

Pe lângă toate beneficiile pentru sănătate ale unui asemenea demers, socializarea este un alt mare câștig, într-o perioada în care tehnologia ne ține pe toți „legați” în fața televizoarelor sau a computerelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.