Subțierea rândurilor primarilor liberali devine evidentă: după infuzia masivă de edili din campania electorală pentru alegerile europarlamentare, când un număr mare de primari liberali și-au anunțat sprijinul pentru candidații social-democrați, a venit rândul ca, în pragul demarării campaniei pentru prezidențiale, alți doi primari să facă „pasul” spre Partidul Social Democrat. Este vorba despre două doamne, alese ale comunelor Mârșa și Crevedia Mare.

Elena Vasilică, primarul comunei Crevedia Mare, declara, în cadrul întâlnirii săptămânale de presă a social democraților, că a venit alături de social-democrați deoarece era nevoie de o echipă care să o sprijine. „Am proiecte în derulare, am primit doar trei miliarde de lei pentru cei 8,8 km de drum comunal propus pentru asfaltare, alimentare cu apă, canalizare, o școală începută încă din 2007. Din păcate, din partea domnului Mustățea nu am găsit niciun fel de înțelegere, nu am primit sprijin. Am venit cu dragă inimă alături de social-democrați, pentru că eu sunt de stânga, de când mă știu”, a mai declarat Elena Vasilică.

Cel de-al doilea edil care și-a anunțat susținerea pentru social-democrați, primarul comunei Mârșa, Virginia Drăgan, a declarat, la rândul ei: „Nu e ușor să fii primar, să nu ai bani pentru proiectele pe care le derulezi, iar cetățenii să aștepte de la tine. Declar aici, că voi sprijini Partidul Social Democrat și pe Victor Ponta, pentru că așa consider că e bine pentru noi, locuitorii comunei, ai județului, ai țării. Nu cred ca poate cineva din PNL să se supere pe mine pentru acțiunile mele”, a continuat Virginia Drăgan.

Odată cu trecerea celor două doamne în tabăra social-democraților, Vasile Mustățea se vede din ce în ce mai singur în sediul PNL-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.