aniv100 1Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu a vizitat-o  pe Maria Ciobanu, azi, 1 iulie 2014, când giurgiuveanca împlinește venerabila și frumoasa vârstă de 100 de ani .

Edilul șef a mers acasă la aniversata specială a zilei de 1 iulie 2014, i-a urat “La mulți ani !” și i-a oferit un buchet de flori Mariei Ciobanu, într-o atmosferă plină de emoție pentru familia centenarei, la eveniment participând mai multe generații ale familiei, fiul , nora și strănepoata în vârstă de 3 ani.

Maria Ciobanu s-a născut mai exact pe data de 29 iunie 1914 , însă părinții au declarat nașterea sa la starea civilă  pe data de 1 iulie. A  lucrat ca secretară și are un fiu în vârstă de 71 de ani, fost profesor de matematică la școala nr. 1 din municipiul Giurgiu.

Într-o atmosferă destinsă și de sărbătoare s-a cântat “La mulți ani !”,s-a servit un pahar de șampanie și tort, apoi vizibil marcată de surpriza municipalității,  centenara giurgiuveancă a depănat amintiri din copilărie și cariera profesională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.