DSCF9174Teama de a-și pierde majoritatea – fragilă – din Consiliul Județean îl face pe Vasile Mustățea să își descopere veleități de…mare negociator politic. Deși la cârma Partidului Democrat Liberal se află Gheorghe Ștefan, un personaj care, recent, susținea că negocierile cu liberalii lui Mustățea sunt în plină derulare, se pare că Vasile Mustățea joacă la două capete, așa cum îi stă în fire.

Recent, a demarat o serie de negocieri cu un fost președinte al PDL-iștilor giurgiuveni, fost candidat la un scaun de senator, Dan Mihai Neagu. Un personaj despre care giurgiuvenii – nici măcar democrat-liberalii – nu știu prea multe. Mai ales după 2012, după alegerile parlamentare, când urma lui Neagu s-a pierdut…în negură!

Acum, a revenit pe scena politică, dorindu-și un scaun de lider de partid. Bineînțeles, cu sprijinul lui Mustățea. Și cu o condiție: ca reprezentantul Partidului Ecologist, Constantin Buduru, să voteze alături de liberalii lui Mustățea. Lucru foarte probabil, atâta timp cât Buduru își știe foarte bine valoarea votului, iar pretențiile emise îi sunt acceptate, fără pic de crâcnire, din partea lui Mustățea. Lucru pe care Mustățea îl va face, pentru a fi sigur că are majoritate în Consiliul Județean, și că își poate duce la îndeplinire misiunea: de a distruge, definitiv, județul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.