pozaDupă ce a reușit recordul ca, în doi ani de zile, să aducă județul la cârma căruia se află, la sapă de lemn, și după ce a ținut-o în ilegalități cu privire la comisiile pentru persoanele cu handicap, iată că Vasile Mustățea a comis încă o nefăcută: a sărăcit bugetul județului cu suma de o sută de milioane de lei vechi.

Pe surse, am aflat că un ONG din Capitală, a efectuat un control la Centrul de Recuperare pentru Adulți cu Handicap Sever de la Bolintin  Vale. Ceea ce au găsit acolo i-a îngrozit pe reprezentanții ONG-ului cu pricina, asistații fiind legați, ținuți în mizerie și, în multe cazuri, subnutriți. Din acest motiv, cei care au constatat neregulile de la Centru au informat Ministerul Muncii și Protecției Sociale, care a solicitat Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială Giurgiu un control, care a și fost efectuat la Bolintin Vale. Ca urmare a controlului, cele semnalate de ONG s-au dovedit a fi reale, Consiliul Județean (cel care „patronează” activitatea DGASPC, direcție care are în subordine Centrul, a fost amendat cu suma de o sută de milioane de lei vechi.

Dacă Mustățea va continua în aceeași manieră, de încălcare a legii, sunt toate șansele ca, la finalul mandatului (dacă îl va mai apuca în funcție), visteria Consiliului Județean să fie goală, iar județul să fie la un pas de colaps.

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.