in-premiera-bafta-franta-tiganii-nostri-pe-spatele-lui-sarkozy-89388Sâmbătă după amiază, agitație mare în fața sediului PNL din Giurgiu. Ședința Delegației Permanente Teritoriale a PNL Giurgiu trebuia să fie una relativ liniștită, scopul declarat al întrunirii fiind acela de a stabili delegații la Congresul Național al Liberalilor de la finele acestei luni. Pe de altă parte, se împlinea fix un an de când frâiele partidului au fost preluate de Vasile Mustățea. Însă, în loc de șampanie, au curs vorbe grele, în special din partea mentorului lui Vasile, Lucian Iliescu.

Acesta din urmă a avut tot timpul ceva de comentat împotriva lui Mustățea, care s-a dovedit un antitalent atât în fruntea partidului, cât mai ales în fruntea județului. Reproșurile au curs râu vreme de câteva zeci de minute, timp în care nimeni nu a avut curajul de a-l întrerupe pe Iliescu, lucru ce spune multe despre statutul pe care îl are acesta, încă, în  cadrul partidului. În schimb, surse din interiorul partidului, afirmau, la scurt timp după ședință, că Mustățea rămăsese fără glas, singurele sale moduri de exprimare rămânând…datul din mâini! Acțiunea lui Lucian Iliescu denotă faptul că acesta își pregătește revenirea în fruntea partidului pe care l-a condus mai bine de un deceniu,  lucru atestat, de altfel, și de mai mulți membri ai partidului, care și-l doresc alături de ei.

Cu alte cuvinte, ceea ce s-a petrecut sâmbătă după amiaza la sediul PNL a fost o dovadă clară a transformării sediului partidului într-o adevărată șatră, în care toată lumea vorbește, mai nimeni nu ascultă, și fiecare face cam ce-l taie capul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.