Marin-Anton-11Formarea unei uniuni a partidelor de dreapta a fost unul dintre subiectele abordate de președintele organizației județene a PMP, Marin Anton, care afirma: „Îmi doresc o colaborare cu dreapta politicii giurgiuvene, dar la acest moment am mai multe relații cu stânga decât cu dreapta. Nu eu sunt cel care a respins dreapta, ci dreapta m-a respins pe mine. Aș minți dacă aș spune că nu am demarat unele discuții privind o posibilă colaborare, dar nu cu Mustățea. Cu el, cel care a distrus ideea de liberalism la Giurgiu, nu am ce discuta, și nici nu mă văd ajungând la vreun consens cu el”, a spus Marin Anton.

Referindu-se la apropierea sa  mai mult de stânga politicii decât de dreapta, Marin Anton a mai spus: „Am o relație mult mai bună cu Niculae Bădălău, decât cu oricare alt politician din Giurgiu. Este singurul care nu a vorbit urât de mine, așa că nici eu nu am niciun motiv să arunc vorbe urâte despre dumnealui”.

În aceste condiții, Mustățea se vede părăsit. Eventuala alianță pe care ar putea-o încheia cu PD-L-ul nu i-ar aduce nimic bun pe plan politic, dar nici pe plan administrativ.

Afirmațiile lui Marin Anton nu fac decât să îi crească, și mai mult, tensiunea lui Vasile Mustățea, care, din sursele noastre, se află cu ambele picioare în groapa politicii. Mai mult, din ce în ce mai multe voci susțin că ar fi ideal un referendum prin care Mustățea să fie dat jos de la conducerea județului, „pentru marile deservicii aduse locuitorilor județului Giurgiu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.