DSCF0013După luni de așteptări și de dispute, creditul de 69 de milioane de lei a fost, în sfârșit, aprobat de consilierii locali. Dar, nu în orice condiții, ci cu niște termeni negociați.

Astfel, creditul urmează să aibă o perioadă de grație redusă la jumătate, de la 24 la 12 luni, iar liberalii i-au impus condiția primarului de a include, pe lista de investiții, o serie de cinci proiecte care vizează modernizarea canalizării pluviale în zona Ramadan, modernizarea infrastructurii rutiere, reabilitarea termică a blocurilor, construirea lângă Giurgiu a unui cartier de locuințe sociale, precum și modernizarea sistemului centralizat de încălzire. Ceea ce au uitat, sau se prefac că uită liberalii, este că cele cinci proiecte sunt, de fapt, în vederea primarului Nicolae Barbu.

Ceea ce, din nou, uită liberalii, este că primarul a accesat acest credit tocmai pentru a salva municipiul de la colaps, după ce fosta administrație nu a făcut altceva pe parcursul anilor de mandat decât să îndatoreze municipiul an după an, cu credite neperformante, și care acum au ajuns la scadență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.