DSCF9866Primarii și șefii de deconcentrate au sărbătorit, miercuri seara, în Bolintin Vale, victoria obținută la alegerile europarlamentare din 25 mai. Social-democrații au demonstrat că știu să se bucure pentru un rezultat bun, dar și că sunt conștienți de sarcina importantă pe care o au acum, pentru alegerile prezidențiale din această toamnă.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru implicare, pentru modul în care ați înțeles că trebuie să ne sprijiniți. Și la Consiliul Național, am fost felicitați pentru rezultatul obținut, dar nu trebuie să uităm că victoria din 25 mai ne responsabilizează mult mai mult, în vederea alegerilor prezidențiale de la toamnă. Nu am uitat ce am promis, vom continua programele și proiectele de sprijinire a comunităților. Ați demonstrat, cu toții, că nu interesul de partid contează, ci cel al oamenilor care v-au ales în fruntea lor, și că nu contează ce culoare politică ai, atâta timp cât te implici pentru comunitate.

Iar noi, Partidul Social Democrat, am demonstrat, și vom demonstra, că ne implicăm pentru sprijinirea comunităților locale din județ. Ați demonstrat, cu toții, că știți să duceți o campanie electorală curată, fără cumpărare de voturi, fără șantaje, fără ilegalități. S-a câștigat pe drept acest procent impresionant, care a dus județul nostru pe locul trei pe țară ca procent pentru PSD. Încă o dată, vă mulțumesc tuturor”, a spus, în deschidere, președintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

Petrecerea ca-n povești a ținut ore bune, cei prezenți demonstrându-le rău-voitorilor că social-democrații știu, cu adevărat, cum să se distreze!

Revolution Slider Error: Slider with alias petercere not found.
Maybe you mean: 'newspaper-politics'

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.