pacaliciiNu e conferință de presă la care să nu participe Ionel (Johnny) Dinu și la care acesta să nu arunce petarde, pe care mulți se și grăbesc să le prindă. Doar că petardele aruncate de Dinu sunt niște simple și amărâte fumigene, acuzațiile aruncate cu vehemență la adresa adversarilor politici nefiind, aproape niciodată, susținute de probe concrete. Acest măscărici al politicii giurgiuvene s-a dat iar în stambă la ultima întâlnire cu presa locală, când, fără vreo probă concretă, s-a apucat să arunce cu noroi în rezultatele obținute – în mod corect – de adversarii lor politici.

Probabil că cele puțin peste șase procente obținute de partidul pe care îl reprezintă l-au „inspirat” pe Ionel Dinu să acuze că s-a făcut turism electoral, că s-a furat și că, inclusiv în secțiile de votare, membrii comisiilor ar fi falsificat rezultatele alegerilor. Ce a uitat, probabil, furat de frenezia acuzațiilor, este că în comisiile respective inclusiv ei, PMP-ul, au avut reprezentanți. Ce să credem, că și oamenii lor au fost părtași la furturi?

O altă acuzație a lui Johnny de Munchausen a fost legată, în aceeași conferință de presă, de faptul că urna mobilă ar fi fost utilizată în mai multe comune de persoane care nu aveau, de fapt, nevoie. Mai mult, îi acuza pe solicitanți  că aceștia ar fi, de fapt,  sportivi de performanță! Sportivi de performanță la Bucșani…greu de închipuit! Și apoi, o fi uitat Dinu că urna mobilă se solicită doar în baza unor documente medicale, și că cererea se face cu o zi înainte de votare. Membrii din secțiile de votare sunt locuitori ai comunei, care cunosc fiecare cetățean al comunei.

Așadar, pentru a nu se mai știe câta oară, Dinu cade în ridicol, acuzând prostește în stânga și în dreapta, și transformând fiecare conferință de presă într-un circ ieftin, la care jurnaliștii sunt obligați, de cele mai multe ori, să asiste fără a comenta prea mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.