hartaRezultatele la alegerile pentru Parlamentul Europei sunt, deja, definitive și oficiale. Partidul Social-Democrat a câștigat în 34 de județe, liberalii în județul Călărași, democrat-liberalii în județul Alba, în timp ce UDMR și-a adjudecat cinci județe: Harghita, Covasna, Mureș, Sălaj și Satu Mare.

În ceea ce privește clasamentul rezultatelor obținute de organizațiile județene ale Partidului Social Democrat, pe primele trei locuri se află Olt (58,51% din numărul de voturi), Dolj (55.98%) și Giurgiu, cu 55,18%. De menționat este faptul că, totuși, rezultatul organizației județene Giurgiu este mai important, deoarece președinția Consiliului Județean este asigurată de un liberal, în timp ce, în cazul județelor aflate pe primele două locuri, președinția este asigurată de un social-democrat.

Cu aceste rezultate, Vasile Mustățea dovedește, o dată în plus, că nu este  preferat de locuitorii acestui județ, și că ajungerea sa în fruntea Consiliului Județean nu este un merit personal, ci un rezultat al unor conjuncturi politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.