mustatea-speriatPrimul pas spre ieșirea – pe ușa din dos a politicii – a lui Vasile Mustățea a fost făcut. Odată cu demisia lui Crin Antonescu, președintele PNL, a fost demisă și restul conducerii naționale.

Din care, bineînțeles, nu putea să nu facă parte și….Vaaaasileeeee Mustățeaaaa! Care Vasile Mustățea nu prea mai e de găsit prin sediul PNL după anunțarea rezultatelor la alegerile pentru Parlamentul Europei.

Conform informațiilor din presa națională, toată conducerea PNL și-a dat demisia, conducere din care făcea parte și nea Vasile. Această demisie duce la pierderea președinției județene a organizației de Giurgiu a PNL, Vasilică rămânând interimar până la congresul PNL și la organizarea de alegeri în cadrul organizației. Organizație în care nu mai are nicio șansă, după cum spun surse din rândul liberalilor.

În același anunț de demisie „in corpore” a conducerii PNL a fost dizolvată și organizația din Satu Mare, cea în care se înscrisese Călin Popescu Tăriceanu. Așa că…HAI, VASILE, CĂ SE POATE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.