badalau1Rezultatele obținute de social-democrații giurgiuveni la proaspăt încheiatele alegeri pentru Parlamentul European au demonstrat că aceștia sunt o forță greu de stăvilit, o echipă care lucrează pentru un target și pentru o idee importantă pentru comunitate. Cele peste 55 de procente obținute la nivelul județului și cele 40 la nivel de municipiu demonstrează forța social-democraților și, în același timp, obligă liderii PSD să își respecte, în continuare, cuvântul dat. La mai mult de jumătate față de social-democrați, pe locul al doilea, cu doar puțin peste 18% din sufragii, sunt liberalii, care nu au reușit, în ciuda tacticii adoptate (de intimidare) a electoratului giurgiuvean, să atingă măcar douăzeci de procente, dar să ajungă la 48,5%, cu cât au „defilat” pe parcursul campaniei electorale.

„Mulţumesc giurgiuvenilor pentru votul lor! Mulţumesc colegilor care au arătat că suntem o adevărată echipă. Greul de-abia acum începe, pentru că trebuie să ne onorăm promisiunile făcute giurgiuvenilor, iar rezultatul votulul arată că oamenii nu-i iartă pe cei care-i dezamăgesc. De asemenea, le mulțumesc și primarilor care au înțeles că USL există, că ideile și proiectele Uniunii merită să fie duse mai departe, și le promit și acestora că nu îi voi dezamăgi”, a declarat președintele organizației județene a PSD, senatorul Niculae Bădălău.

Din păcate, mai preciza liderul social-democraților din județ, nu toți adversarii știu să și piardă, dar și în politică, așa cum se întâmplă și în sport, există învingători și învinși, există persoane care au o strategie de luptă mai bună decât alții. Există un singur loc I, spre care tind cu toții, dar la care ajung doar cei mai buni.

„Suntem o forță care, atunci când are de dus la îndeplinire un proiect important, este greu de stăvilit. Am demonstrat că o campanie curată, liniștită, fără șantaj, fără promisiuni inutile și fără cumpărare de voturi cu alimente sau cu bani, duce la un rezultat extraordinar. Nu pot decât să mă bucur pentru faptul că am obținut la nivel de județ un scor mult peste media națională, avem aproape dublu, ceea ce demonstrează foarte multe despre social-democrații giurgiuveni!”, a mai spus senatorul Niculae Bădălău.

Așa cum a promis și în campania electorală, echipa PSD va continua să îi sprijine pe primarii care au proiecte pentru comunitate, fără deosebire de culoarea politică a acestora, atâta timp cât primarii vor solicita acest sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.