Untitled1Peste tot pe unde apare Ionel Dinu, hop și scandalul! Așa s-a întâmplat și la una dintre secțiile de votare din județ, mai concret în comuna Prundu.
Acolo, liberalul cu carnet de PMP-ist, Ionel Dinu, a provocat un ditamai scandalul, din care a ieșit cât se poate de șifonat. Acesta a vrut să intre în secția de votare, doar că oamenii de acolo, corecți, i-au interzis acest lucru. De aici până la injurii, la scandal, nu a fost decât un pas. Doar că șifonat a ieșit Dinu, care, după ce și-a primit „explicațiile” de la mai mulți membri ai comisiei din secția de votare, a luat-o frumușel la sănătoasa.

Cu coada între picioare, a plecat în trombă la volanul mașinii de teren pe care o deține, nu înainte de a fi admonestat de localnicii care își așteptau rândul să intre în secția de votare.

În concluzie, consilierul local (ales din partea PNL-ului, dar care acum reprezintă interesele partidului care umblă „în blugi”) este un adevărat magnet (dacă nu chiar provocator) de circ ieftin, fără pâine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.