pozastiripesurseUna din cele mai puternice organizatii PNL din tara a fost zdruncinata din temelii. Surse din PSD spun ca desi primarii au schimbat armele, asteapta votul de duminica pentru a vedea cat de serioase au fost promisiunile primite.

Aflata in primele trei filiale liberale din Romania, PNL Giurgiu a suferit scurgeri masive de primari catre PSD. De la inceputul campaniei electorale, nu a fost saptamana in care sa nu treaca la PSD cate 2-3 primari liberali. Trecerile nu s-au facut ‘pe surse’, ci primarii au aparut in conferinte de presa publice in care au anuntat ca sustin oficial PSD-ul.

Racolarile de amploare vin in conditiile in care PNL avea in Giurgiu ca mai mare dominatie a primariilor dintr-un judet, anume 57,41% din edili.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a anuntat recent ca pesedistii, fata de 12 primari cati avea in 2012, au acum 34 de primari.

Surse din PSD au declarat pentru STIRIPESURSE.RO ca Badalau are o ambitie uriasa sa-i ajunga pe liberali si chiar sa-i bata la europene. Potrivit surselor citate, pesedistii sustin ca se bazeaza in acest moment pe 18 primari PNL.

Despre forta organizatiei PNL Giurgiu s-a declarat impresionata sotia lui Crin Antonescu, europarlamentarul Adina Valean. “Mereu am avut un ochi plin de invidie pentru Giurgiu, pentru rezultatele pe care le-aţi obţinut în alegeri. Aveţi rezultate model aici şi nu aveţi voie să pierdeţi niciun vot din această zestre extraordinară, pentru că e zestrea voastră, aceste voturi nu vor fi adunate pentru mine, nici pentru Crin Antonescu, un vot pierdut astăzi e un vot pierdut pentru alegerile din 2016′, a declarat Valean.

Pe de altă parte, Crin Antonescu este sigur că PNL va zdrobi PSD la votul de duminică, în Giurgiu.

“Nu ştiu dacă Giurgiu e cea mai puternică organizaţie, vom vedea. Giurgiu este una dintre cele mai puternice organizaţii şi pesediştii pot să mai ia încă vreo 15 primari pe zi până duminică. Diferenţa dintre PSD şi PNL la Giurgiu va fi copleşitor în favoarea PNL”, a declarat Crin Antonescu.

Preluare www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.