imagine1După nenumărate certuri, cuțite înfipte pe la spate și dezertări din rândul partidului, în sânul liberalilor au început să fâlfâie fluturașii amorului păcătos. Furiile dragostei i-au cuprins pe doi importanți membri ai PNL-ului giurgiuvean. Unul, purtător de cuvinte la partid, celălalt, important funcționar public. Amorul a ajuns atât de departe, încât unul dintre ei a divorțat de curând, iar celălalt e cu un pas mai aproape de libertatea dată de statutul de burlac.

Supărat nevoie mare, și cu coarnele la vedere, partenerul purtătoarei de vorbe și-a luat „jucăriile” și a pus punct unei îndelungate căsnicii și unei dragoste nebune, ce a durat ani mulți. Acum, singur – singurel, își vede de viața sa, și admiră, prin geamurile cafenelelor, gesturile de tandrețe ale consoartei sale, sedusă de înaltul funcționar public.

Acesta din urmă, la rândul lui, înnebunit de amor și pentru a nu se mai împiedica de jumătatea cu care își împarte viața, a ales calea divorțului.

Pe surse, am aflat că dragostea dintre cei doi durează de ceva timp și s-a desfășurat prin locuri mai mult sau mai puțin dosnice. Au fost descoperiți întâmplător, de un „binevoitor” care l-a anunțat pe soțul încornorat că soția sa îl „traduce” cu un „june”, persoană importantă. De aici până la ruptura definitivă (inclusiv a afacerii), nu a fost decât un pas.

Acum, cei doi amorezi liberali se iubesc la cataramă, fără să se mai ferească de privirile indiscrete ale giurgiuvenilor care îi cunosc.

(Va urma)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.