astraPe 23 mai, Național Arena din Capitală va găzdui finala Cupei României la fotbal, între Steaua București și echipa giurgiuveană Astra.
După cum preciza primarul municipiului, Nicolae Barbu, biletele pentru acest meci urmează a fi puse în vânzare începând de vineri, 16 mai, la toate casele de bilete din municipiu. Prețurile acestor bilete sunt:

– 15 lei – inelele 2 și 3 ale stadionului

– 20 lei – peluza

Pentru aceste două sectoare, sunt disponibile, la Giurgiu, 7000 de bilete. Alte 620 de bilete sunt disponibile la tribuna II, unde prețul este de 60 de lei, 330 de bilete la tribuna VIP 2 (250 lei), și un număr încă nespecificat de bilete pentru tribuna VIP, unde prețul unui bilet este de 300 lei.

„Suporterii care au abonamente vor avea prioritate în achiziționarea biletelor la meciul de pe 23 mai, și pentru ei biletele sunt disponibile de joi, 15 mai”, a mai spus primarul municipiului.

Totodată, Nicolae Barbu a precizat că la meciul de vineri, 16 mai, din compania echipei ACS Poli Timișoara, intrarea spectatorilor pe stadion este liberă, așa cum se întâmplă la fiecare meci din finalul campionatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.