DSCF9300Vasile Mustățea a început să prindă, din ce în ce mai des, fluturi. Soluțiile pe care le găsește pentru problemele ridicate de giurgiuvenii care, până la urmă, l-au trimis pe scaunul de președinte al CJ pentru patru ani, întrec orice imaginație.

Dacă în primă instanță a încercat să „scoată ochii” locuitorilor – ghinioniști –  din comunele traversate de DJ 603 cu o basculantă de „chișai”, acum a dezvăluit o altă soluție: construirea unei pasarele la Uzunu, pentru ca oamenii să poată traversa DN5-ul liniștiți, fără a mai apela la tradiționala trecere de pietoni.

Ce nu a înțeles, însă, Mustățea, este că traversarea, în continuu, a Drumului Național, era forma de protest a oamenilor. Era ultimul lor strigăt de disperare, înainte de a veni să „ocupe” și sediul Consiliului Județean.

Modul în care s-a exprimat președintele CJ este, în aceste condiții, o expresie clară a disprețului total pe care îl manifestă față de locuitorii acestui județ. Dispreț care, în curând, ar putea să îl coste scump!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.