image002Un nou administrator de firmă de panificaţie, sancţionat de poliţiştii giurgiuveni cu  5000 lei, confiscarea a 510 pâini şi autoutilitara cu care erau transportate.

La data de 12 mai a.c., poliţişti din cadrul Secţiei nr. 2 Politie Rurală Comana, Serviciului de Investigare a Fraudelor în colaborare cu specialişti din cadrul Direcţia Generală Antifraudă Fiscală Regiunea 3 Alexandria, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul producerii, prelucrării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

Astfel în jurul orei 09.00,  pe raza comunei Comana, a fost identificat D. V. de 34 ani, din Bucureşti, reprezentant al unei societăţi de panificaţie, cu sediul în judeţul Ilfov, care transporta cu o autoutilitară, 510 pâini pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Împotriva administratorului societăţii comerciale s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 5000 lei, confiscarea  sumei de 306 lei (contravaloarea a 510 bucăţi produse panificaţie) şi a mijlocului de transport.

De menţionat este faptul că această societate, anul trecut a fost sancţionată pentru aceeaşi încălcare a legii cu 5000 lei, confiscarea contravalorii a 1320 produse panificaţie şi autoutilitara cu care transporta produsele.

Poliţiştii vor continua acţiunile în domeniul producerii, prelucrării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.