dj603Demonstrațiile oamenilor din comunele traversate de DJ 603, din ce în ce mai dese, l-au făcut pe președintele Consiliului Județean, Vasile Mustățea, să își iasă din fire. În schimb, în loc să reacționeze așa cum ar trebui să o facă un lider de județ (și anume să meargă să stea de vorbă cu protestatarii, eventual să aplaneze conflictul), Mustățea a ales…campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Altfel spus, să ațâțe focul la grătarele pentru mici și să dea cepuri la butoaiele cu bere electorală.

Doar că Vasile Mustățea se preface că uită un lucru: de mai bine de șase luni de zile, proiectul – pe bani europeni (17 milioane de euro) – zace prin sertarele lui. Motivul este unul cât se poate de simplu: deși s-a ținut licitația, încă nu a fost desemnat niciun câștigător.

„Avem o comisie care analizează situația”, s-a disculpat Mustățea la recenta vizită a premierului în municipiul nostru.

Doar că adevărul este, de fapt, altul: acolo – la Consiliul Județean – este vorba de incompetență, și nu a oricui, ci a însuși președintelui CJ, Vasile Mustățea. Și, din pricina incompetenței sale, președintele CJ nu vede mai departe de vârful nasului său, și caută vinovați în alte părți, nu în propria-i ogradă; în opinia sa, vinovații sunt „adversarii” politici, pe care îi acuză de manipulare, uitând că, de fapt, oamenii aceia chiar nu mai au răbdare. S-au săturat să își repare lunar autoturismele, s-au săturat să aștepte zeci de minute pentru ca o ambulanță – care, de altfel, ar trebui să străbată drumul în câteva minute – să ajungă la un bolnav, s-au săturat de minciunile lui Mustățea și de „chișaiul” pe care îl aruncă, mințind că e asfalt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.