DSCF9446Trenat mai bine de trei luni de zile, bugetul de echilibrare a devenit, în sfârșit, realitate, dar nu în forma pe care și-a dorit-o Vasile Mustățea. Consilierii județeni ai PP-DD, prin vocea lui Răzvan Cuc, au solicitat ca amendament la buget diminuarea, cu câte 30.000 de lei, a sumelor fiecărei comune (mai puțin Comana, Prundu și Iepurești), și majorarea sumei alocate municipiului Giurgiu la 21 de miliarde de lei vechi.

„Grupul social-democrat este de acord cu această formă de buget, drept pentru care îl vom susține”, a afirmat vicepreședintele CJ, Cristian Marciu.

Ca urmare a discuțiilor avute cu primarul municipiului, acesta a acceptat cedarea sumei de 510.000 lei pentru sprijinirea altor localități, după cum urmează: Bolintin Vale, Comana, Prundu – câte  150.000 lei și 60.000 de lei pentru comuna Putineiu.

Astfel, ceea ce își dorea Vasile Mustățea, de a sufoca și de a îndatora municipiul, neacordând suma necesară plății cofinanțării la proiectul de modernizare apă și canal, nu i-a ieșit. S-a văzut, în aceste condiții, nevoit să recunoască faptul că municipiul are nevoie de acești bani. Lupta surdă – și prostească – pe care a dus-o împotriva locuitorilor din municipiu (ca o răzbunare pentru scorul extrem de mic obținut aici la alegerile locale), s-a dovedit a fi un fiasco, chiar dacă, în urmă cu o zi, jubila după trecerea proiectului cu extinderea ADI-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.