DSCF9500Vizita de miercuri, 7 mai, a premierului Victor Ponta, în municipiul Giurgiu a avut drept scop principal, după cum el însuși a declarat, deblocarea situației bugetului de echilibrare, blocat de Vasile Mustățea de mai bine de patru luni.

În sala de consiliu a Primăriei Municipiului Giurgiu, primarii din județ, prezenți la întâlnirea cu premierul, și-au expus problemele, cele mai des menționate fiind birocrația întâmpinată în obținerea avizelor la proiectele europene, dar și legat de bugetul blocat de luni bune la Consiliul Județean.

„Durează mult obținerea acestor avize pentru că oamenilor a ajuns să le fie frică să semneze, și așteaptă să mai semneze și alții. În privința bugetului despre care spuneți că este blocat, acesta este și motivul principal al vizitei mele la Giurgiu, să găsim o soluție pentru deblocarea situației. În cazul în care, însă, aveți în continuare probleme, domnilor primari, vă recomand să trimiteți la București toate problemele pe care le aveți, cel puțin până la detensionarea situației”, a afirmat premierul.

După întâlnirea cu primarii, Victor Ponta a vizitat una dintre cele mai importante investiții din Giurgiu, firma Voestalpine.

Alături de premier, la Giurgiu au mai fost prezenți vicepremierul Liviu Dragnea și europarlamentarul Viorica Dăncilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.