DSCF9300Frica de eșec atinge cote paroxistice la Vasile Mustățea. După ce le-a ordonat consilierilor locali să boicoteze cum or ști ei mai bine ședințele de consiliu local, a venit rândul consilierilor județeni. Pentru că a rămas fără doi dintre consilieri (Vali Grecu și Lucian Ioniță, care au demisionat din partid), și pentru că alianța tacită încheiată cu cei de la PP-DD a început să se șubrezească, odată cu propunerea, de către aceștia, a unui nou proiect pentru bugetul de echilibrare, Mustățea a recurs la cea mai josnică manieră de a amâna inevitabilul. Le-a ordonat ”yesmenilor” din partidul pe care încă îl mai conduce să nu care cumva să îndrăznească să își facă apariția la ședința de consiliu. Și aceștia, ca niște executanți cuminți și docili, s-au conformat.

La ședința de consiliu județean de miercuri, au fost prezenți doar reprezentanții PSD, PC , PP-DD și MPNG, 14 la număr. Ceilalți, liberalii, au ”binevoit” să stea bine ascunși, unele surse au confirmat că au așteptat chiar în biroul lui Mustățea. În aceste condiții, ședința programată nu s-a mai putut ține, din lipsă de cvorum. Asta în condițiile în care pe ordinea de zi erau trecute proiecte importante, precum acordarea unor sprijinuri financiare sau chiar discuțiile legate de proiectul de buget de echilibrare pentru unitățile administrativ-teritoriale.

În aceste condiții, discutăm, la nivel politic local, de o luptă de uzură, cu actori proști, de teapa lui Mustățea, în care nimeni nu câștigă, ci toată lumea pierde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.