maroiuCând unii politicieni (sau politruci, veți vedea de ce) uită de unde au plecat, e de rău. Un asemenea exemplu este un fost social-democrat, care, până acum vreo patru ani, susținea sus și tare că pentru el nu există alt partid politic decât PSD-ul, și că NICIODATĂ nu va părăsi această formațiune politică, este Marian Măroiu.
Cu tentativă nereușită de a ocupa scaunul de primar în 2008, s-a aciuit pe lângă ”tătucul” de atunci, Lucian Iliescu. A început, în calitatea sa de consilier local (după o serie de promisiuni primite de la liberali, de ocupare a unor funcții de conducere pe la direcțiile din subordinea Consiliului Județean), să voteze exact invers față de cum se discuta în ședințele de partid, premergătoare ședințelor de consiliu local. Cum era și firesc, aceste acțiuni nu au rămas fără repercusiuni: excluderea din partid, în 2010!

A fost, aproape instantaneu, ”adoptat” de cei pentru care și-a vândut sufletul și ”crezul de o viață”: Partidul Național Liberal. Odată cu el, și alte personaje, șantajabile, au făcut pasul către barca adversarilor. NU A FOST O PIERDERE PENTRU SOCIAL-DEMOCRAȚII GIURGIUVENI, cum a vrut să lase să se înțeleagă. Din contră, a fost un câștig pentru PSD, dar o imensă pierdere pentru PNL: asemenea specii de ”politicieni”pot, oricând, să trădeze în continuare. E doar o chestiune de timp!

Acum, același Marian Măroiu, în plin debut al campaniei electorale, iese și spune că ”giurgiuvenii ar trebui să voteze PNL pentru simplul motiv că e singurul partid care nu are rădăcini în fostul FSN, urmaș al PCR-ului”! Așa să fie oare????Memoria să îl înșele atât de mult, încât să fi uitat de unde a plecat? Sau, prins în focul ”politicii” duse de liberali, nu realizează că, atât el, cât și cei aproape o sută de indivizi care au trecut, cu surle și trâmbițe, în tabăra galbenă, sunt EXACT acele rădăcini de care pomenște?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.