vasile (1)Ultimele inundații, provocate de revărsarea râului Neajlov, au găsit majoritatea membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu în teren, în comunele afectate, printre sătenii ale căror gospodării au fost afectate de ape.

Singurul care a lipsit cu desăvârșire a fost președintele Consiliului Județean, totodată și vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, Vasile Mustățea. Ocupația lui principală în această perioadă? Scoaterea din mocirla în care se afundă, de luni bune, partidul pe care îl conduce. Sau cel mai probabil își socotea cum să își convingă ”opozanții” să îi aprobe aderarea altor 27 de comune la ADI-ul ”Sănătate asigurată printr-o apă curată!”.

Răspunsul lui Mustățea la acuzațiile aduse de prefectul județului, Nina Elena Crișu, a fost scurt: ”Ce era să caut eu acolo, la inundații? Doamna prefect nu a convocat Comitetul, așa că nu aveam niciun motiv să vin, pentru că, nu-i așa, înseamnă că nu era o situație de urgență. Nici măcar nu mi-a dat un telefon să îmi spună ceva de genul ăsta. Aș fi putut veni doar dacă doamna prefect nu era disponibilă și atunci ar fi trebuit să preiau din atribuțiile dumneaei…Pe când în condițiile date, nu eram obligat să merg în județ și să îi fac eu treaba!”, a afirmat președintele Consiliului Județean, Vasile Mustățea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.