scenaDeși o parte a consilierilor locali au boicotat ședința ordinară de consiliu, în care urmau să fie luate în discuție, spre aprobare, delegarea organizării către Centrul Cultural Local ”Ion Vinea” și bugetul (provenit din sponsorizări) pentru manifestările de Zilele Orașului, iată că evenimentul totuși urmează a fi realizat, ca la carte. Astfel, muzica populară, muzica ușoară, seri de teatru și de operă vor constitui deliciul giurgiuvenilor, toate gusturile fiind împăcate în cele trei zile de petrecere din centrul orașului.

Astăzi – luni, 21 aprilie, pe scena din fața Teatrului Tudor Vianu, distracția va demara cu o seară de folclor, la care își vor da concursul nume consacrate ale muzicii populare: Mioara Velicu,Ștefania Rareș, Elena Merișoreanu, Cristina Turcu Preda, Georgel Nucă, Maria Ghinea, Tănase Stoian, Aurelian Preda, Ion Ghițulescu și Dumitru Zamfir.

Marți, 22 aprilie, pe scenă vor evolua formațiile Vunk, Deepcentral și Roads (fosta formatie HI – Q).

Ultima seară – 23 aprilie, de Sf. Mare Mucenic Gheorghe – va fi una incendiară, iar atmosfera va fi intreținută de Maximillian și Horia Brenciu.

Nici cei iubitorii teatrului sau al spectacolelor de operă nu au fost uitați, seara de marți (de la ora 18,30) pe scena Ateneului ”Nicolae Bălănescu” urmând să urce actrița Maia Morgenstern, în piesa ”O femeie singură”, de Dario Fo.

Miercuri seara, la Ateneu avem seara de operă. Începând cu ora 18:00. iubitorii acestui gen pot să urmarească opera „Traviata” de Giuseppe Verdi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.