mascatiCinci persoane reţinute şi 17 percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti în judeţele Giurgiu, Teleorman şi municipiul Bucureşti.

La data de 13.04.2014, poliţişti de la  Poliţia Oraş Bolintin Vale, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman au efectuat 17 percheziţii domiciliare, în judeţele Giurgiu, Teleorman şi municipiul Bucureşti.

Persoanele ale căror domicilii au fost percheziţionate fac parte dint-o grupare infracţională specializată în furturi din locuinţe şi auto, care au acţionat pe raza judeţelor Giurgiu, Teleorman şi municipiul Bucureşti.

În urma probatoriului administrat, cinci persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, au fost reţinute şi introduse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Giurgiu, urmând ca astăzi să fie prezentaţi judecătorilor de la Judecătoria Bolintin Vale cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.