sala-clȘedința extraordinară ”de îndată” convocată cu o săptămână în urmă de primarul municipiului, Nicolae Barbu, a dovedit cât de mult respect au unii dintre aleși față de cei care i-au trimis să le rezolve problemele.

Consilierii locali liberali (căci despre ei este vorba) au ignorat convocarea primarului, supărați nevoie mare pe faptul că acesta din urmă încearcă să explice, cât se poate de clar, că aderarea a încă 27 de comune la ADI-ul din care face parte și municipiul, este o mare greșeală. Degeaba au dat explicații peste explicații, prin care să ”dovedească” faptul că ei au dreptate, reacțiile giurgiuvenilor nu au întârziat să apară, tot mai mulți oameni de rând discutând, prin diverse locuri, despre cele întâmplate la Consiliul Local.

”Este o dovadă a lipsei de respect față de cetățenii care i-au ales în aceasta funcție. Uită că ei sunt puși pe acele scaune de către giurgiuveni, de locuitorii municipiului, și dacă este nevoie, ei trebuie să decidă ce este mai bine pentru oamenii de rând, nu să facă niște ambiții prostești, dictate de linia partidului”, a afirmat Nicolae Barbu.

Nici senatorul social-democrat Niculae Bădălău nu a rămas indiferent la situația creată în consiliul local al municipiului Giurgiu, declarând, pentru giurgiu-net.ro:

”Nu mi se pare corectă atitudinea domnilor consilieri, în condițiile în care ei au fost aleși de cetățenii acestui municipiu. Dacă au făcut ce le-a comandat partidul, este un lucru rău, deoarece țin să le reamintesc faptul că, în administrație, întâi răspunzi la apelul și la rezolvarea nevoilor cetățenilor, abia apoi te conformezi ordinelor de partid, venite ele fie și de la ”prima doamnă” a partidului!”, a spus senatorul Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.