Liceul-Maiorescu-3Prezent la conferința de presă a PSD Giurgiu, primarul Nicolae Barbu spunea că, în sfârșit, se va realiza un vis mai vechi al giurgiuvenilor: lucrările la Colegiul Național ”Ion Majorescu” nu mai au motiv de întârziere.

”ADR Sud-Muntenia, unde am depus un proiect pentru realizarea lucrărilor de reabilitare ale Colegiului cu fonduri europene, ne-a dat un răspuns afirmativ la solicitarea noastră. Astfel, toată suma, 37 de miliarde de lei vechi, vor fi asigurate din fonduri europene, municipalitatea urmând să facă o economie importantă, iar suma să o folosim în altă parte. Am fost informat că proiectul nostru este eligibil, în zece zile suntem așteptați la Călărași să depunem cererea de finanțare și în foarte scurt timp vom semna și contractul de finanțare”, spunea primarul municipiului.

Din economia care se va face, primarul Nicolae Barbu intenționează să demareze o serie de lucrări de modernizare la Teatrul ”Tudor Vianu”, dar numai după ce va solicita Consiliului Județean să îi fie trecut în administrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.