badalau-Primăriile din județ, care au avut deja scrise proiecte pentru dezvoltarea comunităților pe care le conduc, sunt susținute în promovarea acestora la Comisia Tehnico-Economică din cadrul Ministerului Dezvoltării de către senatorul Niculae Bădălău.

Este vorba despre un număr de 18 proiecte pentru reabilitarea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, în valoare totală de 107,78 milioane lei, unele dintre acestea fiind deja promovate și la un pas de a se începe lucrările. De asemenea, două proiecte pentru realizarea sistemului de canalizare, în valoare de 33,7 milioane lei au toate șansele de a primi finanțare de la Ministerul Dezvoltării, ca și 26 de proiecte pentru modernizarea drumurilor comunale și a străzilor din interiorul comunei, în valoare de 170 de milioane de lei. În total, peste trei sute de milioane de lei vor însemna proiectele de dezvoltare ale comunităților  rurale.

”Ne-am făcut datoria, să sprijinim comunitățile locale, care sunt mult rămase în urmă. Despre județul Giurgiu s-a spus, de multe ori, că mai are foarte mult până când va ajunge la nivelul de dezvoltare al altor județe din România. Cu aceste proiecte, demonstrăm că suntem pe calea cea bună, și că dezvoltarea comunităților rurale este o prioritate pentru noi”, a afirmat senatorul Niculae Bădălău, președinte al Organizației Județene a PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.