ene-ilieDe curând, echipei social-democrate i s-a alăturat primarul comunei Stoenești, Ilie Ene, ales, inițial, pe lista PP-DD. Numai  că, așa cum ne declara proaspătul membru PSD, în formațiunea politică ce l-a adoptat a găsit o familie, un colectiv dornic să îi ofere sprijin pentru toate proiectele pe care le are în derulare sau în plan.

”Președintele partidului, domnul senator Niculae Bădălău, m-a asigurat de tot sprijinul dumnealui în tot ce vreau să fac pentru comună. Cei de aici sunt deschiși colaborării, au înțeles care sunt nevoile reale ale oamenilor, atât din comuna pe care o conduc, cât și din restul județului, așa că nu îmi este teamă de faptul că voi găsi înțelegere și sprijin”, a afirmat Ilie Ene.

Proiectele despre care spunea primarul din comuna Stoenești se referă la modernizarea a zece kilometri de drum comunal, pentru care s-au și început lucrările, și realizarea unei rețele de apă potabilă, pe o distanță totală de 20,5 kilometri, proiect ce este, de asemenea, în plină derulare.

”Am încredere în domnul președinte, dar și în ceilalți colegi, că nu vom fi uitați nici cu DJ 603, care este un real dezastru, și că va fi prins și acest drum în reabilitare la Consiliul Județean. Eu unul, sincer, nu știu cât timp mai pot stăpâni oamenii din comună, care sunt deciși să vină și să protesteze în fața Consiliului Județean, poate așa vor fi auziți și de președintele CJ, Vasile Mustățea!”, a încheiat proaspăt-venitul în echipa social-democraților giurgiuveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.